Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ανανέωση Μαθημάτων CSS

Στα πλαίσια της ανανέωση της Σειράς Μαθημάτων CSS, σας ενημερώνω ότι έχω αρχίσει να ξαναγράφω από την αρχή τις ενότητες των μαθημάτων και μάλιστα έχω ανεβάσει τις τέσσερεις πρώτες ανανεωμένες και εμπλουτισμένες ενότητες: Εισαγωγή, Ορισμός των στυλ, Σύνταξη των στυλ, Φόντο

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Μελλοντικά projects στο wlearn.gr

Έχω αρκετές ημέρες να γράψω στο blog και αυτό γιατί διανύω μια περίοδο απραξίας σε ότι αφορά νέα projects στο wlearn.gr, εκτός βέβαια από τα Νέα στο Διαδίκτυο απ’ όπου κάθε μέρα ενημερώνεστε για τα πιο σημαντικά νέα σχετικά με το Internet και τις παρεμφερείς τεχνολογίες.

Θα με ρωτούσε κάποιος... πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτή η περίοδο απραξίας; Και απαντάω, όχι πολύ.

Τελευταίο project ήταν τα Μαθήματα HTML5 τα οποία δέχονται πάρα πολλές επισκέψεις κάθε μέρα και αποτελούν για πάρα πολλούς η διασημότερη πηγή εκμάθησης του νέου προτύπου της HTML.

Επιθυμία μου, για το μέλλον λοιπόν, είναι να εμπλουτίσω τα Μαθήματα CSS με περισσότερα παραδείγματα καθώς και να ξαναγράψω τις ενότητες και να τις κάνω πιο κατανοητές, περισσότερο λεπτομερείς και με έναν προσανατολισμό στην "εφαρμόσιμη" CSS που χρησιμοποιούμε πιο συχνά στις ιστοσελίδα μας

Επίσης σκέφτομαι την δημιουργία ενός νέου Αφιερώματος που αφορά πολύ κόσμο και θα αποτελέσει χρήσιμο οδηγό για πάρα πολλούς. Περισσότερα δεν θέλω να πω... θα πρέπει να περιμένετε :)

Απορίες/ερωτήσεις για οποιοδήποτε θέμα στο γνωστό info@wlearn.gr

Να είστε όλοι καλά. Καλή χρονιά να έχουμε, με δύναμη και δημιουργία, γιατί μπορούμε

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Καλή χρονιά

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους σας.

wlearn.gr